4단계 BK21 경제학교육연구에서는 2023년도 컬럼비아대학교 Alliance 여름학교 신청자를 모집합니다.

등록비와 항공료, 체제비 지원합니다.

신청을 원하는 학생은 sky3290@korea.ac.kr 로 신청부탁드립니다.

신청마감은 4월 5일(수)까지입니다.

신청자가 많을 경우 선발하여 지원합니다.

많은 참여 부탁드립니다.

===========================================================================================================================================

CALL FOR APPLICATIONS

Please find our flyer attached and visit ourwebsite for a tentative list of speakers, more information or to view past year events. A tentative list of speakers this year will be updated at the same link soon. For further questions, please do not hesitate to contact us at alliancesummerschool@columbia.edu.